Tuesday, July 20, 2010

Otrdiena - braucam uz Yeosu

Sākam pierast pie maz stundu gulēšanas un celšanās septiņos.... Paēdam brokastis, sapaunājamies un braucam tūrē pa Seulu - 3 apskates objekti. No rīta gaidot sakāpšanu autobusos sapazīstos ar Igauņu meiteni un tā nu autobusā arī sasēžamies tuvumā, pirmspēdējā rindā. Veiksmīgā kārtā pēdējo rindu ieņem (kā vēlāk izrādījās) gandrīz visi foršākie cilvēki - Latika, Afa, Afiqs un Pauls. Iesākumā aizbraucam uz ICI ofisu, kur mums iedod uzmērīt korejiešu nacionālos apģērbus - Hambukus. Protams, sabildējāmies.. :) Nākamais apskates objekts bija viena no izbijušo karaļu palasēm, tur nedaudz pastaigājāmies, parunājos ar Kristi un iepazinos ar itāļu meitenēm,kuras ļoti apšaubāmi runāja angļu valodā. :) Pēdējāpietura bija templis, kur kā reiz notika lūgšanas. Vislabāk no visa tā pasākuma mani iefascinēja dziesma,ko viņi tur dziedāja. Laba melodija - pat dejot sagribējās.

Dienas turpinājumā 6 stundu brauciens uz Yeosu, pa ceļam gan uzjautrinājāmies, gan pagulējām, gan mūziku paklausījāmies. Yeosu uzreiz mūs sapazīstināja ar mūsu badijiem. Katram pa mazam korejiešu čubrikam - mans 18 gadīgais (pēc eiropiešu vecuma 17) čalītis pat bija viens no lielākajiem, mācēja runāt angliski - kopumā bija ok. Vispār diezgan interesanti - kopā ap 350 jauniešiem. Labs bariņs. Skaņa tajā telpā bija kā bišu pūznī! :) Pirms došanās pa viesnīcām visiem izdalīja slavenos oranžos krekliņus, kas izrādījās neiztrūkstoša sastāvdaļa turpmākās nedēļas laikā (un attiecīgi arī pilnīgi visās bildēs).

Mani salika istabiņā ar Borisu no Slovākijas, lādzīgs 22gadīgs čalītis.. Vienīgi mūs jau pirmajā vakarā konkrēti apčakarēja. No sākuma ierādīja jauku numuriņu un tad lika pārvākties uz pustumšu neomulīgu istabu citā viesnīcā, kur smirdēja un bija jāguļ uz grīdas kopā ar vēl 2 korejiešiem.. Nu nekas.. Beigās izrādījās, ka tāpat istabā pavadījām labi ja 4 stundas diennaktī un tās pašas pilnīgā atrubonā. :)

Kad bijām iekārtojušies savā superīgajā istabiņā, nolēmām ar Ilzi iziet pastaigāties un nobaudīt pāris pudeles rīsu vīna. Tā mēs mierīgi pasēdējām un dalījāmies pirmās dienas iespaidos par cilvēkiem un lietām...

No comments:

Post a Comment